Startuplink

StartupBlink toont wereldwijd overzicht van start-ups, accelerators en co-working spaces

De website StartupBlink is sinds kort gelanceerd. De website geeft een overzicht van start-ups, accelerator programma’s en coworking spaces wereldwijd. Interessant om te zien waar de grootste start-up hubs ter wereld zich bevinden. Recent maakte Bloovi-schrijver Omar Mohout ook al een soortgelijk start-up overzicht voor België.

StartupBlink toont wereldwijd overzicht van start-ups, accelerators en co-working spaces

Het overzicht is nog helemaal niet volledig. Desondanks heeft StartupBlink al meer dan 67.000 start-ups gelocaliseerd. Er zijn ook al meer dan 100 accelerators & 200 coworking spaces opgenomen in het overzicht. De kaart geeft ook een overzicht van startup influencers, freelancers en toont ook openstaande start-up vacatures. Ook voor freelancers staan opdrachten in start-ups opgelijst.

Via de kaart kan je erg makkelijk filteren op geografische locatie, industrietakken én is er ook start-up nieuws te lezen. Zo is er een overzicht te zien van events, promoties en discussiefora in de start-up community.

Benieuwd of StartupBlink kan uitgroeien tot een handige tool voor startups wereldwijd. Al lijkt de dienst nog niet helemaal volledig, het ziet er alvast veelbelovend uit!