Coworking Gent

Coworking Gent gezocht? Coworking of flexwerken is de term voor bedrijven die hun kantoorruimte delen met professionals van buitenaf. Flexwerken en coworking zit stevig in de lift en is dé perfecte oplossing voor elke freelancer of coworker die geen voltijds kantoor nodig heeft. U kan een werkplek huren in de regio Gent bij heel wat bedrijven. Het enige wat u moet meebrengen is je computer of laptop. Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden actief in het verhuren van kantoren en werkplekken in Gent.

Coworking Gent spaces en flexplekken

Bij onderstaande bedrijven kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van West-Vlaanderen. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen. Vraag naar de voorwaarden door op of vraag een gratis offerte aan. Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie.

Bedrijvencentra/coworking spaces | Stad Gent

Deze website biedt een overzicht van het aanbod en de specifieke dienstverlening van de bedrijvencentra en coworkingspaces in Gent. Deze bedrijvencentra zorgen ervoor dat u toegang hebt tot betaalbare ruimte met betaalbare voorzieningen. Maak uw keuze aan de hand van de aard van het type en de geboden faciliteiten. U kunt doorklikken naar het bedrijvencentrum voor meer informatie en contactgegevens. Deze gegevens werden ons aangeleverd door de betrokken organisaties. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke correctheid ervan.Overzicht aanbod bedrijvencentra en coworkingspaces U kunt aan de hand van een tabel en op de kaart zoeken naar het bedrijvencentrum dat het best bij uw noden aansluit.

 

LikeBirds | creatieve coworking in Gent met meeting & event space

LikeBirds is een creatieve workspace & coworking community voor freelancers, creatieve ondernemers en andere inspiratiezoekers. Een gedeelde workspace waar je in alle rust kan werken, maar ook kennis, contacten en ideeën kan uitwisselen. Het gevolg? Jij groeit, je netwerk groeit en je business groeit. In ons LikeBirds-nest is exceptionele hosting key. Een introductie, een babbel en geregeld toffe events. Zo creëren we een warme plek waar het fijn werken is. En waar je productiviteit en je business vanzelf nieuwe hoogtes bereiken. Vraag hier jouw free try-out aan.

INSPIRERENDE MEETING- & EVENTLOCATIE

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een meeting, workshop of ander event? Ontdek hoe de LikeBirds-vibe de creativiteit prikkelt en de productiviteit boost

coworking gentMeer over Coworking of Werkplekken

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Huur dan een werkplek bij een Co-Working aanbieder en profiteer van alle gemakken en faciliteiten tegen een vast tarief. In een Coworking place huur je een vaste werkplek, inclusief alle faciliteiten en diensten. Je kunt perfect je computer laten staan en voor je persoonlijke spullen is er een kluisje voorzien. Tags: