Coworking kust

Coworking kust gezocht? Coworking of flexwerken is de term voor bedrijven die hun kantoorruimte delen met professionals van buitenaf. Flexwerken en coworking zit stevig in de lift en is dé perfecte oplossing voor elke freelancer of coworker die geen voltijds kantoor nodig heeft. U kan een werkplek huren in kust regio bij  heel wat bedrijven.  Het enige wat u moet meebrengen is je computer of laptop. Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden  actief in het verhuren van kantoren en werkplekken aan de kust.

Coworking Kust spaces en flexplekken

Bij onderstaande bedrijven  kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van de kust. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen. Vraag  naar de voorwaarden door op of vraag een gratis offerte aan. Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie.

Coworking Spaces aan de zee

oworking aan zee iets voor u ? Eens een week kunnen doorwerken aan iets, zonder afleidingen, verplichtingen, op mijn eigen tempo met lekker ontspannen wanneer ik dat wil, maar wel in gezelschap van mensen die dit ook voor een weekje willen doen, waarbij we inspiratie voor elkaar kunnen zijn, we samen kunnen eten en ontspannen, zalig moet dat zijn !Zo’n weekje coworking aan zee is mogelijk. Iedereen werkt aan dezelfde tafel in dezelfde ruimte. Dus geen onpersoonlijke, van elkaar afgescheiden coworking, maar gezellige, huiselijke coworking ! Enkele weken per jaar wordt dit voorzien. Deze periodes worden gedeeld op de website. Interesse voor andere, niet vermelde periodes, mail mij ! Tot 6 personen kunnen overnachten in het appartement, waarvan

  • 2 in een kamer met tweepersoonsbed
  • 2 in een kamer met stapelbed
  • 2 in de uiterst comfortabele slaapzetel in de salon met zicht op zee !

Prijs :

  • u zit er niet mee in om uw slaapplaats te delen met iemand anders : 120€ voor 5 dagen incl verbruik elektriciteit en water, wifi, schoonmaak, drank, zoete en zoute versnaperingen en fruit.
  • u verkiest een slaapplaats voor u alleen : 215€ voor 5 dagen incl verbruik elektriciteit en water, wifi, schoonmaak, drank, zoete en zoute versnaperingen en fruit.

Flexibele werkplekken in Oostende – Living by the sea

Zoek je een inspirerende koffiebar waar ze je laptop niet buiten kijken? Wil je een stille plek waar je geconcentreerd kan doorwerken? Ben je op zoek naar een locatie voor een korte meeting? Of zoek je simpelweg een werkplek waar je tussen 2 afspraken door even kan werken? Bij Hangtime in de Hang Out en bij Upstairs kan je terecht in de co-working space. Ik droom er van om ooit zelf een coworking in Oostende te openen. Het zit al helemaal in mijn hoofd. Wie weet komt het er ooit echt van. Van zodra de strandcabines er staan en het weer het toelaat, vind je me in mijn zomerkantoor. Met een tafel, een strandstoel en een mini-parasolletje zodat mijn laptopscherm wat leesbaarder is, heb ik genoeg. Wifi? Geen probleem! In Oostende is er gratis wifi in het centrum en op het strand. Voor de zekerheid gebruik ik dan wel een VPN-connectie. Als de wifi-connectie wat tegensputtert, maak ik een hotspot met mijn smartphone. Heerlijk om zo te kunnen werken met je voeten in het zand en zicht op de eindeloze horizon boven de zee!


 

coworking kustMeer over Coworking of Werkplekken

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Huur dan een werkplek bij een Co-Working aanbieder en profiteer van alle gemakken en faciliteiten tegen een vast tarief. In een Coworking place huur je een vaste werkplek, inclusief alle faciliteiten en diensten.  Je kunt perfect je computer laten staan en voor je persoonlijke spullen is er een kluisje voorzien. Coworking is ook in Vlaanderen een trend die steeds meer gebruikers weet te inspireren. Wat zelfstandigen, flexwerkers en startups zo aanspreekt in coworking is dat ze naast de professionele werkplekken en vergaderzalen, deel uitmaken van een community, kennis delen en nieuwe samenwerkingen vinden.

 

 

 

Tags:  Auto opkoper –   partyband –  Auto opkoper export –  Rogita Mortex  –  Trouwfotograaf  –  werplek huren –  robe de mariee  –