Coworking leuven

Coworking leuven gezocht? Coworking of flexwerken is de term voor bedrijven die hun kantoorruimte delen met professionals van buitenaf. Flexwerken en coworking zit stevig in de lift en is dé perfecte oplossing voor elke freelancer of coworker die geen voltijds kantoor nodig heeft. U kan een werkplek huren in de regio Leuven bij  heel wat bedrijven.  Het enige wat u moet meebrengen is je computer of laptop. Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden  actief in het verhuren van kantoren en werkplekken in Leuven.

Coworking Leuven spaces en flexplekken

Bij onderstaande bedrijven  kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van Leuven. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen. Vraag  naar de voorwaarden door op of vraag een gratis offerte aan. Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie.


STUDIO bodART | Creatieve coworking in Leuven

In Leuven & omstreken wonen er heel wat creatievelingen. Het idee om Studio Bodart op te richten, is ontstaan vanuit één van hen: Cecilia Verheyden. Vanuit haar behoefte om niet langer alleen te werken, maar omringd te worden door andere freelancers. Om zo elkaar te inspireren en te stimuleren en elkaar naar een hoger niveau te tillen. En misschien ook wel eens samen aan een project te werken.


Coworking in Leuven – Officenter

Connecteer, inspireer en leer in een professionele omgeving waar u met plezier komt (co)werken. Barsten uw coworking activiteiten uit z’n voegen en overweegt u om een vast kantoor te huren? Proficiat! Officenter Leuven ondersteunt met veel plezier starters en groeiers en biedt een businessplatform dat aangepast is aan uw activiteiten en wensen. Werk met een focus op uw kernactiviteiten in een sfeer van maximale vrijheid en flexibiliteit en boost samen met Officenter Leuven uw business.

 

coworking leuvenMeer over Coworking of Werkplekken

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Huur dan een werkplek bij een Co-Working aanbieder en profiteer van alle gemakken en faciliteiten tegen een vast tarief. In een Coworking place huur je een vaste werkplek, inclusief alle faciliteiten en diensten.  Je kunt perfect je computer laten staan en voor je persoonlijke spullen is er een kluisje voorzien.

 

Tags:  jori meubelen kopen –   coworking  –  robe de mariee   – auto opkoper   – mijn auto verkopen