Coworking limburg

Coworking limburg gezocht? Coworking of flexwerken is de term voor bedrijven die hun kantoorruimte delen met professionals van buitenaf. Flexwerken en coworking zit stevig in de lift en is dé perfecte oplossing voor elke freelancer of coworker die geen voltijds kantoor nodig heeft. U kan een werkplek huren in de regio limburg bij  heel wat bedrijven.  Het enige wat u moet meebrengen is je computer of laptop. Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden  actief in het verhuren van kantoren en werkplekken in limburg .

Coworking limburg spaces en flexplekken

Bij onderstaande bedrijven  kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van Leuven. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen. Vraag  naar de voorwaarden door op of vraag een gratis offerte aan. Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie.


Coworking in Limburg – Officenter

U bent een ondernemer en wil een coworking ruimte huren in de buurt van Limburg? Jammer genoeg is er nog geen Officenter in jouw buurt, maar misschien wel in de nabije toekomst. Interesse als potentiële klant of als investeerder? Lees dan zeker verder.

Officenter is een uniek business model, van, voor en door ondernemers: onder impuls van Christa Jouck en Koen Batsleer werden in 7 verschillende steden ‘Officenter-vestigingen’ gerealiseerd, waarbij we telkens meer dan 50 dienstverlenende ondernemingen een optimale, flexibele huisvesting bieden. En, elke vestiging is eigendom van 10 tot 20 lokale mee-investerende ondernemers.

Officenter heeft als ambitie om tegen 2020 op 20 plaatsen een Officenter-vestiging te realiseren, volgens het olievlekprincipe, waarbij we in 2018 nieuwe OFFICENTER vestigingen willen realiseren in Aalst, Sint-Niklaas, Mechelen, Breda en Genk. Tegen 2020 willen we al een goed gespreid aanbod van flexibele werkplaatsen aanbieden aan dienstverlenende ondernemingen in onze regio.


Coworking Made in Limburg

Coworking is in opmars in België, maar nog niet iedereen is ermee vertrouwd. Daar wil de Belgian Coworking Week verandering in brengen. Nog tot en met vrijdag stellen 43 coworking locaties voor een dag hun werkplekken gratis ter beschikking. Ook het Spaces center in het Pegaguspark in Diegem doet mee. De Belgian Coworking Week wordt al voor de vierde keer georganiseerd maar het is voor het eerst dat het bedrijf Spaces eraan deelneemt. Wie zich aanmeldt mag nog tot en met vrijdag één dag gratis gebruikmaken van een coworking plek bij Spaces in Diegem. Coworking is meer dan enkel “samenwerken”. Zo wil Spaces naar eigen zeggen een creatieve, persoonlijke en stimulerende kantooromgeving creëren waar een community van gelijkgestemde start-ups, scale-ups, freelancers, KMO’s tot multinationals elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Aan die community worden bovendien verschillende diensten aangeboden zoals een barista koffiebar, administratieve ondersteuning, … “Coworking plekken zorgen ervoor dat ondernemers succesvol kunnen zijn, door hen de keuze te bieden om anders te werken. We willen een boost geven aan de werk-privé balans door werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder te maken. We zijn dan ook blij dat we tijdens de Coworking Week een nog breder publiek kunnen laten kennismaken met de vele voordelen van coworking,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Spaces België  

Coworking limburgMeer over Coworking of Werkplekken

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Huur dan een werkplek bij een Co-Working aanbieder en profiteer van alle gemakken en faciliteiten tegen een vast tarief. In een Coworking place huur je een vaste werkplek, inclusief alle faciliteiten en diensten.  Je kunt perfect je computer laten staan en voor je persoonlijke spullen is er een kluisje voorzien.

 

Tags :  export auto  –  backlinks aankopenoffice 365 intranet  – automower  – taxi antwerpen  –  taxi anwterpen reserveren