Coworking Mechelen

Coworking Mechelen gezocht? Coworking of flexwerken is de term voor bedrijven die hun kantoorruimte delen met professionals van buitenaf. Flexwerken en coworking zit stevig in de lift en is dé perfecte oplossing voor elke freelancer of coworker die geen voltijds kantoor nodig heeft. U kan een werkplek huren in de regio Mechelen bij heel wat bedrijven. Het enige wat u moet meebrengen is je computer of laptop. Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden actief in het verhuren van kantoren en werkplekken in West-Vlaanderen.

Coworking Mechelen spaces en flexplekken

Bij onderstaande bedrijven kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van Mechelen. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen. Vraag naar de voorwaarden door op of vraag een gratis offerte aan. Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie.


Coworking Mechelen – Greenhouse

Antwerpen, Mechelen of Brussel? Jij kiest!
Veel op de baan? Net een eigen onderneming op poten gezet? Of gewoon veel nood aan flexibiliteit? Onze coworking spaces zijn niet alleen het toonbeeld van inspirerend en kwalitatief kantoordesign, je vindt er ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken.

Coworking | The Crescent

Wees welkom in de cowork space in The Crescent Mechelen. Daar vinden starters, zelfstandige ondernemers en werknemers een aangename, professioneel uitgeruste plek om te kunnen (net)werken, vergaderen en doorgroeien bij een gezonde hap of een heerlijke kop koffie. Coworking is de toekomst. Weg met die muren, weg met de grijze kantooruren!

  • Aangename coworking-locatie
  • Ligt in het centrale deel van de benedenverdieping
  • Huurders kiezen een plekje uit: aan de toog, in de akoestische zetels, aan een tafel, een plekje waar je afgezonderd bent, of die uitnodigt om mensen te ontmoeten, …
  • Allerlei diensten op de benedenverdieping: wifi, printer, coffee corners, vergaderzalen, …
  • 10% korting op tarieven Bistro Insieme

  Coworking in de Provincie Antwerpen

 

Coworking MechelenMeer over Coworking of Werkplekken

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Huur dan een werkplek bij een Co-Working aanbieder en profiteer van alle gemakken en faciliteiten tegen een vast tarief. In een Coworking place huur je een vaste werkplek, inclusief alle faciliteiten en diensten. Je kunt perfect je computer laten staan en voor je persoonlijke spullen is er een kluisje voorzien. Tags: