Coworking oost-vlaanderen

Coworking oost-vlaanderen gezocht? Coworking of flexwerken is de term voor bedrijven die hun kantoorruimte delen met professionals van buitenaf. Flexwerken en coworking zit stevig in de lift en is dé perfecte oplossing voor elke freelancer of coworker die geen voltijds kantoor nodig heeft. U kan een werkplek huren in de regio oost-vlaanderen bij  heel wat bedrijven.  Het enige wat u moet meebrengen is je computer of laptop. Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden  actief in het verhuren van kantoren en werkplekken in West-Vlaanderen.

Coworking oost-vlaanderen spaces en flexplekken

Bij onderstaande bedrijven  kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van oost-vlaanderen. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen. Vraag  naar de voorwaarden door op of vraag een gratis offerte aan. Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie.


coworking – Made in Oost-Vlaanderen

Overnamebegeleider Aquis BVBA en Sanders Accounting & Consulting slaan de handen opnieuw in elkaar met de oprichting van een tweede Work-Around coworking space. Het prachtig gerenoveerde pand op een boogscheut van de E40, de E17 en het Sint-Pietersstation biedt zowel flexwerkplekken, vergaderzalen als vaste kantoren aan waar het groen letterlijk in huis gehaald wordt. Het idee om Work-Around op te richten ontstond 5 jaar geleden vanuit de eigen nood, niet alleen aan een kantoor, maar ook aan een breed netwerk. “Als we een groter kantoor hebben waar we flexwerkplekken aanbieden, dachten we bij onszelf, kan er simpelweg bij ons op kantoor genetwerkt worden”, vertelt Francis Gevaert van Aquis en co-founder van Work-Around. Het concept sloeg aan en al snel werd het gezellig druk in het eerste Work-Around business center in Brugge.


Gedeelde werkruimtes: een overzicht | Netwerk Bewust Verbruiken

Freelancers, zelfstandige ondernemers en werknemers van bedrijven delen steeds vaker met anderen een werkruimte en infrastructuur. Hieronder vind je een overzicht van alle coworkingplekken, hackerspaces en fablabs in Vlaanderen en Brussel. Coworking is een manier van werken waarbij zowel werkruimte wordt gedeeld, en openheid en uitwisseling tussen werknemers wordt gestimuleerd.
Oost-Vlaanderen

Coworking Oost-Vlaanderen


 

Meer over Coworking of Werkplekken

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Huur dan een werkplek bij een Co-Working aanbieder en profiteer van alle gemakken en faciliteiten tegen een vast tarief. In een Coworking place huur je een vaste werkplek, inclusief alle faciliteiten en diensten.  Je kunt perfect je computer laten staan en voor je persoonlijke spullen is er een kluisje voorzien.

 

 

Tags:  houten tuinmeubelen Table bois expert –  Biertafel promotieParkbankesleutel op de deur  –   appartementsbouw