Coworking west vlaanderen

Coworking West-Vlaanderen gezocht? Coworking of flexwerken is de term voor bedrijven die hun kantoorruimte delen met professionals van buitenaf. Flexwerken en coworking zit stevig in de lift en is dé perfecte oplossing voor elke freelancer of coworker die geen voltijds kantoor nodig heeft. U kan een werkplek huren in de regio West-Vlaanderen bij  heel wat bedrijven.  Het enige wat u moet meebrengen is je computer of laptop. Elke coworking place is een professionele kantoorruimte met alle technische faciliteiten. Op onze website kan je heel wat interessante bedrijven terugvinden  actief in het verhuren van kantoren en werkplekken in West-Vlaanderen.

Coworking West-Vlaanderen spaces en flexplekken

Bij onderstaande bedrijven  kan je terecht als je een flexibele werkplek zoekt in de buurt van West-Vlaanderen. Sommige aanbieders werken met een tarief per uur of minuut, andere werken met maandabonnementen. Vraag  naar de voorwaarden door op of vraag een gratis offerte aan. Alle aanbieders gaan prat op hun uitstekende wifi en koffie.


Co-working in Accent Business Park – Regus België

Gelijkvloers + 1ste verdieping, Accent Business Park, Kwadestraat 149 bus 0.1, 8800 RoeselareDit Regus Business Centre is gelegen op het Accent Business Park te Roeselare, hét kantorencentrum in het hart van West-Vlaanderen, gelegen aan afrit 6 van de E403/A17 (Kortrijk – Brugge) en de Rijksweg N36. Kortom een toplocatie, filevrij en vlot bereikbaar!De regio Roeselare-Kortrijk wordt sinds jaar en dag gekenmerkt door een uitzonderlijke economische dynamiek en een echt pro-business attitude. Het center is omgeven door andere bedrijven en KMO’s waardoor er verschillende mogelijkheden tot samenwerking zijn. U bevindt zich in dezelfde omgeving als tal van belangrijke bedrijven zoals Vandemoortele, Roularta, Unilin, Skyline Communications, Soubry en verschillende anderen.Het center bevindt zich op de gelijkvloers en 1ste verdieping van een gloednieuw en ultramodern gebouw.


Regus landt met zijn concept ‘co-working place’ nu ook in Kortrijk

Sinds kort staat ook Kortrijk op de Regus-landkaart. De wereldspeler opende er aan de Pottelberg (Dumolinlaan) en vlakbij de R8-ring een business center. Op 1.126 m² vinden klanten er onder meer 30 co-working plekken, 47 kantoren en 2 vergaderzalen die per uur, dag, week of permanent gehuurd kunnen worden. Deze flexibele werkpleklocatie leent zich uitstekend voor de vele start-ups uit de regio, (inter)nationale bedrijven en flexwerkers die dichter bij huis willen werken. Het initiatief van Regus komt tot stand middels een samenwerking met Koramic Real Estate van topondernemer Christian Dumolin. De kantoren bevinden zich in het D-One gebouw , een realisatie van Koramic Real Estate. Koramic zegt zeer gelukkig te zijn met de huurovereenkomst die Regus aangaat. Het center omvat een business lounge met 30 co-working plekken, 2 vergaderzalen en 47 kantoren goed voor 132 werkplekken. In de business lounge kan je elke werkdag tussen 9:00 en 17:00 gewoon binnenwandelen om er te werken.  De flexibiliteit staat centraal bij Regus. Werkplekken, vergaderzalen of kantoren reserveren kan bijvoorbeeld via de website of de smartphone-applicatie van Regus. Los gebruik kan al vanaf 59 euro per maand via een abonnementsformule. In deze prijs is ook koffie, thee of water inbegrepen. Verder is het center uitgerust met alle ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld meertalige administratieve ondersteuning.  

coworking leuvenMeer over Coworking of Werkplekken

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel af en toe werken tussen andere creatieve ondernemers? Huur dan een werkplek bij een Co-Working aanbieder en profiteer van alle gemakken en faciliteiten tegen een vast tarief. In een Coworking place huur je een vaste werkplek, inclusief alle faciliteiten en diensten.  Je kunt perfect je computer laten staan en voor je persoonlijke spullen is er een kluisje voorzien.  

Tags:  Stripper hurenJablotron alarm  –  office 365 intranetAppartement te koop Spanjestoellift –   –