Kantoor op maat

Kantoor op maat oplossingen

Met de kantoor-op-maatformule geniet je van alle voordelen die je hebt met een eigen werkplek, én van alle extra voordelen die Greenhouse je biedt. Je maakt deel uit van de hechte Greenhouse-community en kan gebruik maken van alle diensten die andere klanten ook genieten.

Laat je kantoor inrichten

Je wilt een vast kantoor, maar hebt geen tijd om het in te richten? Geen probleem, het Greenhouse-designteam staat voor je klaar met turnkey solutions! Wij richten jouw kantoorruimte stijlvol in.

MC-SQUARE

MC-SQUARE  biedt instapklare kantoren aan met alle bijhorende diensten. We zijn gelegen op toplocaties vlakbij de grote industriegebieden van Brussel, Leuven en Mechelen. Dit is de beste oplossing voor opstartende bedrijven, korte termijn projecten, kleine en middelgrote bedrijven die wensen gebruik te maken van de voordelen van een business center.

De co-working ruimte van MC-SQUARE geeft u toegang tot een volledig uitgeruste werkplek in Brussel, Leuven & Mechelen. Onze lounge is ruim, functioneel en uitgerust met High Speed Internet, VOIP telefonie en toegang tot print- en kopieerfaciliteiten, warme dranken en vele andere diensten.

MC-SQUARE kiest de beste locaties in België met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en in de nabijheid van de belangrijkste snelwegen. Wij selecteren onze moderne kantoorruimtes in prestigieuze gebouwen met internationale uitstraling. MC-SQUARE biedt volledig uitgeruste en gemeubileerde kantoren, flexibele werkplekken, virtuele kantoren en vergaderruimte aan.

 

 

Tags Stretchtent